Over mij

Een jonge vrouw van 25 met een hart voor creëren en verzorgen, wat zich vooral uit in tuinieren, handwerk, koken voor en bemoederen van mijn vrienden.
Ik hou me nu vooral bezig op mijn balkontuin en met woning opknappen, maar uiteindelijk wil ik als moderne heks in een klein boerderijhuisje met grote tuin wonen. Daar wil ik mijn eigen groenten en kruiden verbouwen om te bereiden voor vrienden en kind!

7 reacties

 1. o wat leuk een bento website!!! Zoek me dus al maanden suf naar spulletjes om een bento-box mee te maken.
  ben met name op zoek naar nori punches voor de gezichtjes.
  wat wordt de link van je website?
  kan ik een mailtje krijgen als íe online komt?

  groetjes Alexandra

 2. Hoi! Ik vind je blog echt super!

  Ik ben al een tijdje opzoek naar een bento doos online, maar ik heb niet de mogelijk om ze te kunnen kopen omdat mijn ouders namelijk niet willen dat ik ze via het internet koop. Ze hebben me wel gezegd dat als ik iemand vind die dit wel kan en wilt doen voor mij, ze er geen probleem mee hebben. Nu was mijn vraag of ik via jou misschien bij Jlist of ebay, wat jij het liefste hebt, een bento doos en wat spulletjes kan kopen. We zullen het totaal betaalde bedrag dan van onze rekening op die van jou terugstorten.

  Ik hoop dat je me hiermee wilt helpen.

  Groetjes
  Eva

  • Hallo Eva!

   Dankje voor het compliment!
   Ik ben bezig een Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in bento’s te openen, als alles goed gaat zijn we voor het einde van de vakantie open.
   Zou je van je ouders wel binnen Nederland via een internetbedrijf mogen bestellen?

   Liefs,
   Samantha

   • Hoi Samantha!

    Het zit namelijk zo dat mijn vader niet via paypal, visa of een van de andere soorten wil betalen omdat hij dit nog te onveilig vindt, via overschrijving is er geen enkel probleem. Het is al jaren een discussie tussen mijn ouders om toch eens te overwegen naar internetbankieren te gaan, maar mijn vader blijft koppig nee zeggen. Ik ben dan wel 18(juist geworden), maar tot dat ik het huis uit ben zal ik zijn regel moeten respecteren.

    Groetjes
    Eva

    • Ook overschrijven (vooraf betalen) zal worden ondersteund, evenals iDeal, Creditcard en Paypal.
     Overigens is PayPal veiliger dan overschrijven, vanwege de buyer’s protection (je kan je geld storneren als je je product niet krijgt en de verkoper wordt bestraft), maar ouders kunnen koppig zijn 😉
     En nog gefeliciteerd!

     Liefs,
     Samantha

     • Dat zou dan perfect zijn! =D Dankje voor je hulp, ik was al zolang opzoek! Zal zeker aftellen. xD Ik moet ze dringend ook eens wat meer vertellen over paypal. xD
      Dankje! =D

      Groetjes
      Eva

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.