Bento #96: De schaduw op de maan

Bento#96: An oogie boogie lunchVannacht heb ik op de zoon van vrienden gepast en omdat hij laatst zo graag Halloween wilde vieren hebben we een van mijn favoriete films gekeken: ‘A Nightmare before Christmas’. Toen ik hem naar bed bracht was hij de hele tijd ‘What’s this, what’s this?’ aan het zingen (en alléén dat) dus besloot ik hem vandaag te verblijden met Oogie Boogie en Jack in zijn lunch, vergezeld met een gezellige grafsteen.

Het design van het broodje komt uit het begin van de film zelf, wanneer de schaduw van Mr Boogie op de maan verschijnt:

I am the shadow on the moon at night, filling your dreams to the brim with fright!

Ik heb een snee bevroren maisbrood met een klein erg scherp mes, met ontdooid brood gaat dit niet, teveel kleine details.

Bewust erg simpel, maar ik vind hem nog steeds leuk, niet alleen Puk wordt er vrolijk van!

And one more thing… leave that no-good-account-Oogie-Boogie out of this!

Anderen bekeken ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.