Ik heb deze icing al heel vaak gemaakt (en onmiddelijk aangepast!) en ‘hoort’ bij de cupcakes die ik heb gepost! Het recept komt van Rachel Allen uit het kookboek ‘Bake’. Ik doe zeker 50% minder suiker in de icing dan er in het originele recept, maar geloof me: hij is zoet!

Citroenboter-icing

By Cy-V Published: oktober 16, 2012

 • Prep: 5 mins

Ik heb deze icing al heel vaak gemaakt (en onmiddelijk aangepast!) en 'hoort' bij de cupcakes die ik heb gepost! Het recept komt van …

Ingredients

Instructions

 1. Klop de boter romig met een houten lepel of mixer tot het licht is.
 2. Voeg beetje bij beetje de suiker toe samen met de citroenrasp en 1 theelepel citroensap. Als het te dik is om te gebruiken in een spuitzak doe je er nog een theelepel citroensap bij. Je kan de icing 6 dagen in de koelkast en 6 MAANDEN in de vriezer bewaren! 😀

  WordPress Recipe Plugin by ReciPress

  Anderen bekeken ook:

  1Pingbacks & Trackbacks on Citroen-buttercream van Rachel Allen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.