Bento #95, vallen en opstaan

Bento #95 Het is alweer even geleden, en het is ook een ontzettend raar en hectisch dit jaar. Gelukkig begin ik te goed te settlen in mijn nieuwe huis en kan ik mijn kookkriebels weer kwijt! Hier horen natuurlijk ook bento’s bij, en daar ga ik nu ook gewoon redenen voor verzinnen.
Deze was een beetje impromptu en erg simpel, maar wel érg lekker!

Japonica-rijst met shiso-furikake, sperziebonen met misoboter en nigellazaadjes, blauwe druiven en een trosje kerstomaatjes van mijn balkontuin!

Die bento #100 komt wel snel dichterbij he? 😀

Anderen bekeken ook:

2 reacties

    • Thanks! Hij was ook enorm lekker. En je hebt gelijk hoor, maar ik schaamde me een beetje om na een jaar geen bento’s (die vaak uitgebreid waren) met zoiets simpels aan te komen :oops:. Ik kom nog wel terug op de miso-boontjes, smaakten erg goed, de miso-saus was net jus, maar dan vega 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.