Bento voor beiden, #91 en #92

Beschrijving staat onderaan deze blogpost!Een thermos-bento met twee side-dishes. In de thermosbeker zit yakisoba met groene bonen met daar bovenop teriyakizalm soboro met sesamzaad en zwart nigellazaad. In een van de side-dishes zit broccoli en sperziebonen met rode ui, in de andere drie mini drie-in-de-pan.
De bento is yakisoba met sperziebonen, rode ui en broccoli daarbij. Daarbovenop zalm teriyaki met sesamzaad en nigella-zaad. In het kleinere bakje zit meer geroerbakte broccoli met rode ui en sesam, geroerbakte paprika met kip uit het Just Bento Cookbook en als toetje drie-in-de-pan. Mijn bento bevat dezelfde ingrediënten, behalve in volume en bij mij ontbreekt de paprika-roerbak.

Anderen bekeken ook:

3 reacties

    • Letterlijk is het gebakken soba/noodles, maar het wordt van ramennoodles gemaakt :p. Ik heb wel valsgespeeld want traditioneel zit er natuurlijk varkensvlees, beni shoga, visvlokken en andere ingrediënten enzo in. Maar er zijn honderden variaties en het zijn de noodles en saus 🙂 Misschien kun je deze proberen als je het eens wilt maken? 😀

      Eerst de noodles koken en dan in de saus opbakken. Een beetje zoals met nasi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.