Eindelijk! Gelukt om zelf roti te maken! Hij klopt nog niet helemaal, maar ik maak het binnenkort nog een keer, dan post ik het recept (dat gaat nu niet want ik vertrek naar Berlijn voor een week!).
De rotiplaten willen nog niet exact qua vorm (ene kant is dik, ander dun ;>_>) maar de smaak is goed! Hoezee!! Gezien ik hier nog geen goede (Surinaamse) rotirestaurant heb gevonden erg gelukkig. Misschien vind ik in een van de on-onderzochte toko’s nog wel platen in de vriezer, dat maakt de boel een stuk makkelijker. De broccoli hoort er niet bij, maar ik wilde wat écht groens bij alles! En ach, nu is het een doosje roosjes.
Geniet van het mooie weer!
Broccoli smaakt toch best bij roti? Wij gooien er vaak bloemkool in maar als we wat broccoli over hebben dan laten we ons niet weerhouden. 🙂
Lekkere kant-en-klaar rotibroodjes kopen is inderdaad niet eenvoudig. Ik maak ze dus ook meestal zelf, of smokkel en eet het met Turks brood. 😉 Overigens vind ik dat je roti zsm moet opeten omdat het anders droog wordt dus ik weet niet of ik het zelf zo snel in een bento zou doen..? Hoe dan ook, het ziet er allemaal heerlijk uit!