15 minuten-bento! (#83)

Je ziet een zwart langwerpig lunchdoosje van twee lagen. De rechter, amper in beeld, bevat pipe rigate pasta met een romige tomatensaus en bieslook. Het linker doosje heeft bovenaan twee aardbeien met kroon, daarvoor 2 plakjes wortel in de vorm van een esdoornblad en dáár weer voor 2 plakjes wortel in de vorm van kersenbloesem. In het midden van de doos liggen sperziebonen en onderin het doosje zit roerei met dungesneden bosui en 2 wortelhartjes in een roze papieren muffinvorm. Tussen dat bakje en de sperziebonen zit een gele traditionele baran.

Woensdag had ik een drukke dag! Eerst naar het ziekenhuis en daarna snel naar huis om wat te eten om vervolgens door te gaan naar Amsterdam voor een seminar bij de Kamer van Koophandel. Daarna afgesproken met een oude vriend en weer daarna twee buitenlandse gasten (couchsurfers).
Ergens daartussen vond ik tijd om een bento te maken: 15 minuten. Ik bedacht wat ik wilde maken en zette een timer. 15 minuten later ging de pieper en stond ik een foto te maken. Maar die pieper betekende ook dat het tijd was om de bus naar het station te halen, dus de foto kreeg niet alle aandacht die hij wellicht verdiende. De bento moest ik al haast even snel opeten: in de trein tussen Haarlem en Amsterdam.
Uiteindelijk blij dat ik een bento bij me had, want bij de seminar werd me gevraagd wat ik wilde importeren. En de eerste Hollandse aardbeien, yay! *o/*

Hier ook even een korte update over mijn macbook: ik heb een brief ontvangen van de verzekering dat ik mijn macbook moet afstaan en dat zij dan een waardecheque gaan opmaken die ik kan besteden bij de betreffende winkel. Hoeveel die waardecheque dan ongeveer wordt en of ik mijn data nog terugkrijg is onbekend. Ik ben er wel behoorlijk depressief over, vooral omdat ik angstig ben maar een fractie uitbetaald te krijgen en mijn data niet terug te krijgen. Ik zou best een gloednieuwe MBP willen, maar tja..Het is niet je eigen computer. Inmiddels heb ik wel de oude ‘flatpanel’ iMac aan de praat gekregen en kan ik daar mijn ding doen. Maar het is allemaal niet zo snel en ik zit vooral met het feit dat er geen scrollwieltje op mijn muis zit (of rechtermuisknop!) dus daar wil ik nog even achter aan gaan.
Hij is wel mooi, dat zeker =3

Een G4 17 inch iMac flat panel (ronde basis, plat scherm op erg flexibele steel) op een wit bureau met bijpassende speakers, toetsenbord en muis tegenover een roze muur en witte radiator. Naast de pc staan een klein wit vaasje met gele tulp en een bamboo tablet en pen.

Anderen bekeken ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.