Minecraft bento [#77]

Vleessoboro aarde, rijst, mushy peas gras, broccoli boom, ei soboro side, hamburgertjes, broccoli, kerstomaten en wortel en een zon van kaas! (Ja, ook de zon is vierkant). Onder de rijst zit soboro, daaronder weer rijst. Creeper is van sperziebonen.

Ik weet dat de creeper wat onduidelijk is, een volgende keer doe ik het met eivellen. Niet alle experimenten hebben een geweldige uitkomst (^_^;) Ik wilde meerdere kleuren groen krijgen, en stukjes. Ik denk dat de moddersoboro, rijst en paddestoel goed gelukt zijn though!

Voor wie niet weet wat Minecraft is:
Minecraft is een erg verslavende sandboxgame waarin je dingen opgraaft (mine) en dingen maakt en bouwt (tools, en huis, een boerderij, karretjes (achtbaaan!) en veeeeeeeel meer) (craft).
Er zijn mobs, mobiles, en de creeper is van het vijandige soort. Hij volgt je als hij je ziet en als hij dichtbij genoeg is gaat hij sissen en ontploft. Als je hem dood en geluk hebt vind je wat buskruit, wat je weer kan gebruiken om bijvoorbeeld tnt te maken. Verder zijn er skeletten (met boog, hij schiet pijlen op je), zombies en spinnen. En skeletten die op spinnen rijden (nog nooit gezien, maar ze zijn er) Maar de creeper lijkt het populairst te zijn en het onderwerp van vele memes. Zoals ‘Niiiice everything you have there. SSSSSSSSSSSSSS.’ Of dat de creeper alleen ‘HUUUUUUGSSSSSSSS.’ wil, of: ‘The proper creeper’.

Het was leuk om te doen en het is volgens mij de eerste kyabaren die mijn vriendje leuk vind! (^_^;)

Een fanmade trailer:

Anderen bekeken ook:

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.