Bento #75, couscous-salade

Couscous-salade die het vriendje gemaakt had als avondeten en op kamertemperatuur gegeten wordt. Perfect voor bento dus! Ingrediënten zijn: feta, bosuitjes, peterselie, munt, spekjes en komkommer. Recept staat vanavond online op Met de Paplepel en zal het dan ook hier plaatsen! Ik zou in plaats van geschilde komkommer een komkommer met schil gebruiken en de zaadjes er uit halen. Ik hou niet van slijmerig XD

Pepijn wilde wat rauwe paprika, dus hij kreeg het allemaal, met een minneola! 😀 😛

Anderen bekeken ook:

3 reacties

  1. Couscoussalade ziet er super uit!! Zo lekker altijd (ik doe er nog welleens amandelen in!) 😀 Leuk om trouwens op je andere log te lezen, dat pannekoeken echt Imbolc eten is 🙂 had ik nog niet eerder zo over nagedacht! Groetjes, Iris

    • Sorry voor de late reactie! Zo hectisch >_< En zeker, noten als amandelen zijn er heerlijk in. Maar we kozen er dit keer voor om er spekjes in te doen als proteinebron. Maar zeker een goede vega optie! =D Leuk je hier te zien ook trouwens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.