Bento #73, een vroege morgen

Boyfriend's bento, #73 [26.01.2011]

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik ‘s morgens opstond om een bento te maken voor mijn lief. Of voor mijzelf, wat dat betreft. Ik slaap nooit zo goed, dus als ik eenmaal in slaap ben wil ik daar ook zo lang als mogelijk van genieten!
Maargoed, ondanks dat ik gister om half vier pas sliep toch om 7 er uit. Ik had gisteravond wel wat pasta uit de vriezer gehaald. Ik probeer altijd wat gerechten in mijn vriezer te hebben speciaal voor bento, wel zo snel (en een stuk voordeliger omdat je ‘bulk’ kookt en niets weggooid). Deze pasta met prei, gehakt en sambal zit in de ene laag, in de andere laag zit geroerbakte paprika, kerstomaten, snijbonen en mineola, een kruising tussen mandarijn en grapefruit. Wederom simpel, but that’s how he likes it.
Ik had nog wat over van de paprika en zelfs van de pasta, en ik gooi uit principe geen eten weg, dus volgt er later vandaag waarschijnlijk nog een ‘vier-uurtje-bento’. 🙂

Anderen bekeken ook:

2 reacties

    • Volgens mij is het met 2. En ze waren in de aanbieding bij de ah en had ze al lang niet meer gehad =D Yummy! Al blijven mandarijnen favoriet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.