Laatste-week-bento (#72)!

Boyfriend's bento, #71 [25.01.2011]

Het is mijn vriendje’s laatste week bij stage en daarna gaat hij weer terug naar school. Hij zal vast wat vaker thuis zijn, maar vooral minder bento’s nodig hebben. Niet dat ik het elke dag maakte, maar wellicht kan dat nu wel, omdat het maar 2 of 3 keer per week is. En uiteraard af en toe voor mezelf. In ieder geval iedere vrijdag. Ik heb mijn Just Bento cookbook vorige week binnengekregen en die gaat me zeker helpen met het maken van simpele, niet cutesy, bento’s. En er staan een heleboel recepten in!

Binnenkort volgt hier ook een review voor, waarbij ik een bento in zijn geheel na ga maken, om te kijken hoe goed het te volgen is en of de tijdsindicatie een beetje klopt. Ze gaat er bijvoorbeeld wel van uit dat je een voorraad hebt van bijvoorbeeld rijst.

Enfin, de inhoud van de bento: Geroerbakte paprika’s (3 kleuren, halve van ieder) met tauge, kerstomaten, kerriebloemkool, kipsaté, wortelbloemen en komkommer. De andere laag heeft nasi goreng met sate, gebakken uien en wat kroepoek.

Anderen bekeken ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.