Bento #71, Therapiegroep

Vandaag had ik de hele dag therapie. Ik wist dat de eerste keer de lunch verzorgd was maar ik ben nogal een picky eater ben (ik ben gewoon een snob :o) en zeker bij een eet(bui)stoornisgroep wil ik toch niet moeilijk zitten doen met eten. Ik vind het al moeilijk genoeg.
Ik ben achteraf erg blij dat ik dat heb gedaan want het brood was inderdaad..Oud. En heel chewy >.< (Ik heb 1 broodje gegeten, ze hadden komijnkaas, dat heb ik nooit :P)
De andere meiden waren nogal verrast door mijn lunch! Ze vroegen zich af of het niet teveel moeite was en vonden het er vooral apart uitzien =’)
Maar ik vond het wel leuk! En kon samen met anderen eten, wat ook apart is. Waarschijnlijk omdat zij hetzelfde hebben.

Ik ben heel blij met één specifieke regel in mijn groep, géén dieetpraat.
Niet alleen omdat het geen oplossing voor het probleem is, het het zelfs erger maakt, maar ook omdat diëten niet werken voor zowel afvallen als aankomen en zij dat erkennen. En daar wordt de voorstander van HAES in mij erg blij van.

In de bento zit volkerenmacaroni met tofu, komkommer, prei en amandel, aardappelsalade (recept hier), sunomono pickles, gehaktballetjes in ketjap, bloemkool, wortelsterren, appelkonijn en een kerstomaatje. Recept voor de volkorenmacaroni volgt nog!
De pickles waren iets te zuur in vergelijking met het zoet, maar was een stuk beter dan mijn vorige poging! Hopelijk volgende keer dat ik ze maak ook een recept 🙂

Anderen bekeken ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.