Bento #68, #69

Comparison bento #67, #68

Ik ben nog bezig met oude bento’s uploaden, maar dat betekent niet dat ik ze ondertussen niet maak!

Ik ging zondag een dagje naar Köln (Keulen) met mijn vriendje, ik had twee treinkaartjes gehad van Sinterklaas, dus een lunch mee! Ik koos voor kleinere doosjes omdat we een foodietocht door Köln gingen maken en we onder andere ramen zouden gaan eten (hier kan je meer over lezen op Met de Paplepel).
Ik heb gelijk gebruik gemaakt van deze kans om een vergelijkingsbento te maken.

Mijn ‘schattige’ bento’s vs zijn simpele.

In beide bento’s zit volkoren macaroni met tofu, kruidenkaas, wortel en prei. Side-dishes zijn tamagoyaki, snijbonen, komkommer, pompoen-muesli muffins en omdat mijn kat mijn tofu en appel gejat had (echt!) heb ik mijn vriendje’s appel (ik had eigenlijk een konijntje!) en heb ik octodogs.

Anderen bekeken ook:

3 reacties

  1. Haha, nou ze wennen er maar aan hoor: aan "Cute". Willen die mannen ons? Dan krijgen ze "cute" erbij.

    Ziet er mooi en lekker uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.