Bento #59, zuurstokroze!

Bento #59 [08.11.2010]

Zoals je ziet had ik een roze-bui! Ik had op het moment dat ik dat maakte ook nog eens gasten en die vroegen zich af wat ik in ‘s hemelsnaam aan het doen was en waarom ik zoveel moeite zou doen voor lunch! Maar ik doe dit meer om creatief te zijn dan om alleen lunch te maken.
Dit is imho mijn eerste echte kyaraben, die anderen waren slechts een poging tot.

De onigirivarkentjes zijn alleen op smaak gebracht met sushi-azijn en bietjes, dus niet gevuld. Door de bietjes zijn ze ook zo mooi roze. Er zit een muesli-pompoenmuffin, wat kerstomaten, broccoli, wortel, octodogs en peer in. Ik had helaas geen roze varkentjespicks dus dan maar deze lieve panda’s, want ik kan perenballetjes ECHT niet oppakken met mijn eetstokjes. Niet zonder er totaal idioot uit te zien in ieder geval.

En er is een verrader tussen de varkens! Ik moet echt een alternatief vinden om oortjes en dergelijke van de snijden, want Nederlandse supermarktham is niet echt geschikt. Het neusje wilde niet. En ik weet nu zeker dat ik nori punches voor de gezichtjes wil! Wat een gepriegel!

Anderen bekeken ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.