Bento #48, het regent, het regent!

Niets zegt meer ‘herfst’ dan kruidig eten. Dus werd het curry!
De curry is gemengd met bruine rijst en er zitten rode uien, sperziebonen, bloemkool en santen in. Dat en een hele hoop kruiden. Waarvan eentje overduidelijk geelwortel ;>.> Wat ik me ook pas realiseerde toen ik de curry in mijn crèmekleurige doos deed. 🙁 Bovenop zitten gehakte cashewnoten.

De rest is denk ik wel duidelijk: salade caprese met mini mozzarella, wortel, worstjes, bloemkool, sperzieboon/kipfiletrolletjes en een vis-ei omdat mijn vriendje iets nodig had om zijn maag te vullen (deze bento is te klein voor hem, hij neemt vaak ook nog een appel mee, als hij het niet vergeet) .
Ik dacht dat wat bloemen op een regenachtige dag hem wel wat zouden opvrolijken 😀 En ik heb een paraplu voor hem ingepakt, voor als het weer zou regenen! En een briefje erbij gedaan! 🙂

Ik had geen sla, vandaar de grote hoeveelheid baran. ^_^;

Anderen bekeken ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.