Nog meer dierentuin! (#40, #41)

Boyfriend's Zoo bento, #40 [31.08.2010]Zoo Bento, #41 [31.08.2010]

Nog een keer naar de dierentuin! Het vriendje start morgen met stage en gaat waarschijnlijk een hoop minder tijd hebben, dus wilde hij nog een dagje met mij uit voor hij start. Dit maal was het artis!
De pruimencake is van het vriendje’s moeder, de bramen zijn nog bevroren: dat houdt de bento cool op zo’n warme zomerdag! Ik heb dezelfde tonijnsalade als mijn vriendje, maar zonder broodje. Volgende keer heb ik die wel, niet zo lekker los >.< De andere laag bevatte vlinderpasta, wat erg goed bij de locatie paste, de vlindertuin!

Anderen bekeken ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.