Bento #30, een nieuw begin

My bento #30 [24.03.2010]

Allereerst mijn excuses voor de slechte kwaliteit van de foto. De zon was zo fel dat mijn arme telefooncamera vond dat het te licht was en ging overcompenseren. Gezien ik geen beschikking meer heb over de DSLR moet het hier maar mee.

Ik heb deze met mijn (semi-nieuwe) vriendje gegeten in het park! Hij had de zijne op school opgegeten. Volgende post is van die van hem.

Het was echt heerlijk in het park in de zon tussen alle bloemen. =3

En natuurlijk een konijntje omdat het bijna pasen is. In plaats van eieren zoeken mag je bedenken/zoeken waar de tomaten zijn. Er zijn er vier! Ze hebben allemaal een ‘hint’ waar ze zijn. De gele plakjes is tamagoyaki ofwel ‘gebakken ei’. Het zijn een soort omeletrolletjes die je maakt met een speciale pan. Door de ingrediënten is het een beetje zoet. Heerlijk!

Het aardappelpureetorentje is de bovenkant van een ‘cottage pie’, een Engelse ‘jachtschotel’ van gehakt. Er bestaat ook ‘shepherd’s pie’ en die is dan met lamsvlees.

Ik moet eerlijk toegeven dat na een jaar dit niet doen ik er ECHT uit ben o_O; Het duurde ontzettend lang!
Origineel hoorde de onigiri rood te worden, trouwens. De kleurstof besloot anders. Je kan zo bij die van mijn vriendje wel zien hoe neonroze het was =’)

Anderen bekeken ook:

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.