Bento #28, de laatste van het jaar

Bento #29 [14.05.2009]

Dit wist ik van toen nog niet, maar door alles wat dit jaar nog volgde zou ik tot eind maart 2010 geen echte bento’s meer maken. Te druk, te moe, niet nodig, etc. Er volgt er nog een but couldn’t be bothered.

Het is qua kleuren wel een van mijn favoriete bento’s, vooral omdat het zo simpel is. Maar er zit vooral fruit in en amper groenten, of koolhydraten. Voor proteine heb ik studentenhaver.
Ik vind vooral de witte (turkse) paprika echt geweldig! Hierna nooit meer kunnen vinden, maar zodra ik weer een tuin heb ga ik ze zeker zelf groeien! Net als paarse =)

Ik had voor de eiersalade geen brood of wat dan ook, die heb ik er maar bij gehaald – niet handig. Behalve al het fruit en de paprika (ja, ook gewone rode) zitten er wortelsterren en een röstirondje die ik gehalveerd had er in.

Bento #29 [14.05.2009], from above

Anderen bekeken ook:

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.