Bento #19, terug uit Berlijn!

Back from Berlin bento #17 [08.01.2009]

Heeeerlijk naar Berlijn geweest, mijn favoriete stad. Beste plek om het nieuwe jaar in te luiden, zonder twijfel. Ok, wellicht ergens in de natuur met je lief.

De ampelmann is van roggebrood met kaas en met voedselkleurstof gekleurde boter er op voor de rode kleur. Die trekt dan ook vanzelf in de kaas. Verder zit er naast chocolade/koek-muizen (die mijn vriendje op heeft gegeten >=( ), er boven gele paprika, in de andere laag zitten appelkonijnen en lychees. Oh, en een ricola omdat ik last heb van mijn keel.

Helaas heb ik de ampelman uiteindelijk niet gegeten, omdat mijn lieve kat Absinthe snel op tafel sprong, mijn bento er van af gooide en de (rode) kaas jatte. Dus ik moest snel achter em aan zodat hij niet iets gedrenkt in kleurstof zou eten. Maar nu had ik dus geen lunch meer en werd het tosti.
Oh en op schiphol vond ik ramunesnoepjes! Qua structuur lijken ze op die geel-roze ‘lollies’, qua smaak op een iets zoetere sprite/7-up. Jammie!

Anderen bekeken ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.