Bento #13, wat een ramp!

Bento #13 [27.11.2008]

Ik geloof niet dat 13 een ongeluksgetal is, maar dit is toch wel een rampenbento.
Ik durfde hem eigenlijk niet te posten, maar dankzij mijn OCD en de continuïteit is ‘ie er toch.
Hij was bedoeld voor tijdens het studeren voor de tentamens, wat ik op school zou doen met anderen.
De al ietwat rare augurk (ik vond de vorm geweldig!) smaakte gewoon niet en er spoot zelfs een straaltje sap uit! Maar de zilveruitjes en ingemaaktee wortel waren wel geweldig. Verder een stevig maal van roggebrood met kaas. Ik had dit al jaren niet meer gehad en verbaasde me hoe lekker ik het vond. Die komt zeker nog terug! (maar dan wel mooier =$)

Anderen bekeken ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.