Bento #4, tussen de Aziaten

TMA bento #4 21.04.08Kleine rupsje nooitgenoeg! And sometimes his friend bob.

Vandaag ging ik naar een meeloopdag van de HVA voor de opleiding Trade Management Asia. Dit is een economische opleiding over het starten van je eigen bedrijf en samenwerken met en importeren uit Aziatische landen. Je krijgt ook lessen in een Aziatische taal en cultuur, zodat je geen flater slaat. Ik koos Japan(s), uiteraard.
Omdat ik de hele dag weg was en dus daar zou lunchen besloot ik zelf een lunch mee te nemen. Gewoon een boterham, maar met een ‘twist’. In plaats van de rauwkost op mijn brood te doen bij de philadelphia deed ik het er bovenop in de vorm van het kleine rupsje nooitgenoeg! Ernaast deed ik broccoli- en komkommerbomen. Verder deed ik er een ei bij die ik nog het meest vind lijken op Weebl, of Bob, van Weebl & Bob.
Het rupsje is met philadelphia aan het gras en de boterham ‘vastgeplakt’.

Ik weet niet of het door de opleidingsrichting (economisch) of de specialisatie (Azië) kwam, maar er waren ONTZETTEND veel Aziaten. En mijn lunch was uiteindelijk helemaal door elkaar heen geschud en had ik een rotdag. Alles bij elkaar zorgde dat er voor dat ik mijn lunch niet in het bijzijn van anderen kon eten. Eten bij anderen is vaak al moeilijk voor me. Hopelijk gaat leuke, gezonde lunches eten daarbij helpen.

Anderen bekeken ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.