Bento #3, grootste flater

Bento #3 16.04.2008

Ik had bedacht de bento een dag van tevoren te maken om tijd te besparen, waar ik verder niet echt goed over nagedacht had.
Ik maakte vegetarische ‘sushi’ met komkommer (want rauwe vis bederft erg snel en wilde geen voedselvergiftiging) en daar omheen omelet ipv nori. Met nori maakte ik dan gezichtjes. Waar ik niet aan dacht was dat de komkommer natuurlijk supernat is. Mijn rijst was natuurlijk superranzig en papperig geworden, dus ik had alleen nog het ei en de rauwe groenten.
De gemberroos en het wasabiblad in het muffinvormpje waren bedoeld voor bij de sushi, ik had helaas nog geen flesjes om (soja)saus in te doen.

Anderen bekeken ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.