Bento #2, poging tot kyaraben

Bento #2 15.04.08

Kyaraben of charaben staat voor character bento’s en zijn vaak ontzettend uitgebreid en mooi! Google maar eens. Ook in wat mindere mate zijn ze vaak nog zo erg netjes en cute. Dat wilde ik ook! Helaas bleek nori snijden toch niet zo makkelijk, werkten de tomaatjes niet mee en verbrande mijn geweldige gekleurde en gekrulde kroepoek, maar was nog niet gaar. Mega-flater dus.
Voor de gezichtjes van onigiri gebruikt men vaak nori-punches, weet ik nu. Die ga ik dus ook zeker verkopen, het scheelt zoveel! Net als dat ik nu weet dat ik veels te veel met mijn handen aan het eten zat. Zeker wanneer het warmer wordt een slecht idee! Al met al erg slordig, maar dat hoort ook bij beginnen. Je moet nog leren.
Verder heb ik veel leukere food-cups, niet zo’n mini-doosje in mijn lunchdoos. De siliconen mini-muffinvormpjes gebruik ik nog wel though!

Anderen bekeken ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.